×

Change Language

FI
×
×

14.07.2020

Vaarojen MTB suuntaa katseet vuoteen 2021

Kolille elokuun loppuun ajoitettua Vaarojen MTB -maastopyörätapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä. Syynä on epävarmuus osallistujien määrästä ja mahdollisen taloudellisen tappion kattamisesta.

Loma-Kolin maastoissa ajettavaa Vaarojen MTB -tapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä. Syynä on epävarmuus osallistujien määrästä.

—Ilmoittautumismaksun maksaneita osallistujia on heinäkuun puolivälissä erittäin vähän verrattuna siihen määrään, joka antaisi mahdollisuudet taloudellisesti terveen tapahtuman järjestämiseen, sanoo Mika Okkonen tapahtuman taustalla olevasta Vaarojen tapahtumat ry:stä.

Osallistumismaksut palautetaan

Okkonen sanoo tilanteen olevan vaikea. Päätös on kuitenkin parempi tehdä tässä vaiheessa kuin mahdollisesti vielä lähempänä tapahtumaa.  

─Tekijäjoukkomme ei ole laaja, eikä meillä ole mahdollisuutta ottaa taloudellista riskiä siitä, että päädymme henkilöinä maksamaan tapahtuman ostamista palveluista.   

Jo maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan.

—Palautamme jo ilmoittautuneiden maksamat rahat täysimääräisesti ja olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin, Okkonen sanoo.   

Ensi vuoden päivämäärä avoin

Vuoden 2021 tapahtuman osalta järjestäjä keskustelee sidosryhmien kanssa.

─Kartoitamme ennen kaikkea kumppaneiden kiinnostusta olla mukana rakentamassa tapahtumaa. Tämä vuosi meni koronan myötä kiville. Suunnataan katsetta saman tien kohti ensi vuotta, Okkonen sanoo.

Kuva: Vaarojen MTB 2019 / Studio Korento Harri Mäenpää

INFO: Vaarojen MTB Koli

  • Loma-Kolilla ensimmäisen kerran vuonna 2019 järjestetty maastopyörätapahtuma
  • Osallistujien määrä vuoden 2019 tapahtumassa 171
  • Osallistujien antama kouluarvosana tapahtuman tunnelmasta (asteikko 4-10): 9,06 (vastausprosentti palautekyselyssä 65%)
  • 60 prosenttia osallistujista antoi tapahtumalle yleisarvosanaksi 9 tai 10.