×

Change Language

FI
×
×

Tule, näe ja koe uudet reitit!

17 km tasaista, 30/60 km mäkistäkin, mutta ilmoittautuminen päättyi jo.

Ilmoittautuminen päättyi 21.8.2019

Kiitos ilmoittautuneille - teitä on ensimmäisessä Vaarojen MTB Koli -tapahtumassa yli 170! Ilmoittautuminen vuoden 2019 tapahtumaan on päättynyt. Emme ota jälki-ilmoittautumisia paikan päällä.  

* * * * * * * 

Kaipaamme sinulta nimen lisäksi yhteystietojasi, joita emme luovuta ulkopuolisille vaan käytämme pelkästään tapahtumaan liittyvään viestintään.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen verkkopankkimaksulla tai yleisimmillä maksukorteilla Race Result -palvelun kautta.  

Ennen ilmoittautumista, tutustuthan alla ilmoittautumisen ehtoihin sekä maksutapoihin. 

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautumisen ehdot

Tapahtumaan on varattu paikat enimmillään 300 osallistujalle. 

Osallistumismaksuun sisältyvät

  • Osallistumisoikeus
  • Race Result -tulospalvelu
  • Pelkistetty huolto reitin varrella
  • Palkinnot nopeimmille sekä
  • Lämmin ruoka maalissa.  

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjällä sekä järjestäjän nimeämillä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin sekä esittää ja jakaa tapahtumassa taltioitua materiaalia julkisesti.

Terveydellisistä syistä voit siirtää oman osallistumisoikeutesi seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirtotapauksissa koko maksettu osallistumismaksu siirtyy käytettäväksi seuraavan vuoden tapahtumassa, kun siirto tehdään viimeistään 1.8.2019. Tämän jälkeen tehdyissä siirroissa järjestäjä pidättää itselleen 10 euroa, ja muu osuus osallistumismaksusta siirtyy käytettäväksi seuraavalle vuodelle. Jos siirrät osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle, lähetäthän lääkärintodistuksen sähköpostilla. Voit myös siirtää ostamasi osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille). Emme palauta maksettuja ilmoittautumismaksuja paitsi 50 % edellä mainituissa force majeure -tapauksissa.  

Maksutavat

Maksa osallistuminen ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa-/Mastercard-korttimaksut.

Uusien maksutapojen (ePassi, Smartum...) osalta käännämme katseet vuoteen 2020. Vuonna 2019 tapahtumaa työstävien omat paukut menevät reitin ja peruspalvelujen tekemiseen. Rakennamme tapahtumaa pioneerihengessä "nollabudjetilla" ja omilla rajallisilla työtunneillamme, mutta uskomme, että uudesta reitistä tulee hieno ja että saamme harrastajia houkuttavan uuden vaihtoehdon suomalaisten MTB-tapahtumien joukkoon.